Wil jij je ook volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

Access bars ervaren?

Ken je dat? Dat je met malende gedachtes zit, steeds dezelfde gedachtes. Is mijn baan nog wel leuk genoeg? Of wat moet ik met mijn relatie?  Of ik ga dat examen niet halen! Negatieve gedachtes die je moe maken waardoor je slecht slaapt, piekert en  er hoofdpijn van krijgt. Dat je bepaalde processen in je leven wilt afsluiten? Dan kunnen de Access bars wat voor jou betekenen. De Access bars worden wereldwijd gegeven en vele mensen hebben er al bij baat gehad.

Wat doen de Access bars?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Hoe kan het nog beter?

De mensen die een Access Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Maar ook bij trauma’s en belemmerende overtuigingen. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Access bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Over de behandeling

Vooraf krijg je een gesprek om te kijken waar je staat in het leven, om te kijken hoe bewust je bent en om te kijken wat het universum voor jou kan betekenen?  

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit. 

De behandeling is voor iedereen weggelegd , voor zowel kinderen, pubers maar ook voor zakenmensen die vastlopen.

Een korte impressie van de Access Bars:

De Access bars hebben een hele nieuwe wereld voor mij geopend. Het heeft mij zoveel gebracht. Door de access bars streef ik er naar om zonder oordeel of mening te leven waardoor ik rust en ruimte in mijn hoofd creeër.  Het heeft me werkelijk rust, ruimte en creativiteit gegeven in mijn hoofd. Het valt allemaal niet meer zo zwaar voor mij. Ik heb grootse veranderingen in mijn leven meegemaakt die ik een ander ook gun.

Claire Limmen

Eigenaar, Happy Living Company

Access Bars Apeldoorn

Do you want some more ease, joy and glory??!:-)

Volwassenen

90 minuten incl. gesprek
65
Bars sessie aanvragen

Kinderen tot 12 jaar

30 tot 45 minuten
30
Bars sessie aanvragen