Wat is Bioresonantie?

Bioresonantie is chinese Alternatieve geneeswijze doormiddel van frequentie & trillingen op het lichaam. Het wordt veel in China gebruikt en heeft hele goede gezondheidsresultaten. Tegenwoordig wordt het hier in het westen ook steeds bekender. Elk orgaan heeft een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard. Bij ziekte of onbalans kan deze in het lichaam verstoord zijn.

De frequentietherapie die gebruikt word is van de Healy. De opvolger van de Timewaver en is een gecertificeerd medisch product, waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend; chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische pijnen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. De Healy is ook inzetbaar bij tal van andere zaken echter zijn deze (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde. De Healy wordt niet alleen ingezet voor klachten bestrijding maar ook kan er een screening gemaakt worden van de algemene gezondheid en kun je het inzetten om je gezondheid goed te houden. (en je slechte staat van gezondheid voor zijn)

De Healy is zeer breed inzetbaar, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de chakras & aura uit te lezen en het bied bescherming bij schadelijke straling van 5g internet maar ook kan je ontgiften, je bloedsomloop op pijl houden, immuunsysteem onder controle houden, mentale vermogen in evenwicht houden en nog veel meer.

Er zijn verschillende opties voor een behandeling mogelijk. Niet alleen aan The Happy living company praktijk maar ook thuis is dit mogelijk.

Wil je meer hierover weten? Stuur mij dan een bericht via het onderstaande formulier:

13 + 12 =