De Chakra balans

De Chakra balans massage is een massage die de chakra’s weer terug in balans brengen. De behandeling is doormiddel van lichte massage, energie en kleur toevoeging of afname. De massage wordt als erg aangenaam ervaren. Wil je is een keer wat anders ervaren en wat fijne rustige ontspanning dan is de chakra massage een fijne behandeling.

Door je chakra’s te reinigen en te balanseren en weer te sluiten, bevrijd je je jezelf van blokkades en stilstaande energie. Doordat je de energie weer laat stromen voorkom je nieuwe blokkades en fysieke klachten die met deze blokkades mee kunnen komen.

De chakra’s reinigen en in balans houden zorgt er dus voor dat de energie goed blijft stromen, indien dit niet het geval is dan bestaat er een redelijke kans dat je hierdoor lichamelijke klachten krijgt. Een aantal klachten kunnen bijvoorbeeld zijn; niet goed werkende nieren, prostaat problemen, menstruatie problemen, hoge bloeddruk, diabetis, spijsverteringsproblemen en hartproblemen.

Chakra’s

De mens heeft 7 chakra’s en elke chakra staat voor een kleur, betekenis en deel van het lichaam.

  1.  Is de kleur rood, wortel chakra dit staat voor je basis/instinct
  2.  Is de kleur oranje en je heiligbeen chakra dit geeft je sexualiteit/ creativiteit weer
  3.  Is de kleur geel en is je zonnevlecht chakra dit geeft je wijsheid, kracht en macht weer
  4.  Is de kleur groen en is je hart chakra, dit zorgt voor liefde en heling
  5.  Is de kleur lichtblauw en is je keelchakra, dit staat voor communicatie (luisteren en praten)
  6.  Is de kleur donkerblauw en is voorhoofdchakra, dit staat voor je bewustzijn (fronsen, lachen)
  7.  Is de kleur paars en is je kruinchakra, dit staat voor het je spiritualiteit en het universum (invloeden van buitenaf)

Massage

25
  • Ruim 30 Minuten
Vraag Massage Aan