Het nieuwe sparen

De wereld verandert om ons heen. Ook de wereld van geld en sparen. Geld speelt een grote rol in ons leven en als je financiële situatie niet goed is dan heeft dit vaak ook weerslag op je gezondheid. Last in de rug kan vaak ook op financiële zorgen duiden. Sommige mensen hebben ook bepaalde geldblokkades en overtuigingen, die soms helemaal niet nodig zijn. Zoals ik verdien dat niet of ik kan dat niet betalen of ik moet altijd hard werken voor m’n geld.  Als je dit werkelijk denkt zal je ook altijd in dat hokje blijven.

Geld op de bank

Tegenwoordig is je geld op de bank niet veel meer waard. Dat is eigenlijk niets nieuws meer, tegenwoordig is het gewoon geld toeleggen om je geld op de bank te stallen. Er is weinig vertrouwen meer in de banken en veel mensen zoeken naar alternatieven om te sparen.

 

Alternatieven

Een aantal mooie alternatieven zijn dan:

  • Vastgoed
  • Crypto currency
  • Aandelen
  • Goud
  • Online verdienen
  • Of gewoon oppotten;-)

Heel veel mensen denken dat ze te laat zijn voor Crypto currency. Het tegendeel is waar, we staan nog maar aan de vooravond van Crypto currency. Ook al heeft het op een klein laag pitje gestaan het afgelopen jaar, er staat nog veel te gebeuren.

Advies

Wil jij is sparren of kijken wat er voor jou mogelijk is op dit gebied? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is voor jou en kan ik je adviseren.

Ik ben nu ongeveer 2 jaar bezig met sparen op een andere manier en heb ondertussen een aantal mooie spaar/verdienoptie’s, die een mooi rendabel vermogen geven.

Let wel! Investeren blijft wel investeren. Garanties uit het verleden bieden geen zekerheid op de toekomst.

Adviesgesprek met Claire

  • Een adviesgesprek kan je helderheid geven over hoe jij je kunt bewegen naar een financieël veranderende en vernieuwende toekomst en de mogelijkheden daarin.
Vraag een adviesgesprek aan