Lifestyle. Vrijheid. Bewustzijn.

Ik wil mensen een bepaalde lifestyle meegeven. Een lifestyle die een ander vermogen van de mens vraagt op dit moment. We moeten ons meer bewust zijn van wat we doen en waar we ons mee bezig houden en wat we eten.

We zitten te veel achter de computer en zitten te veel stil. Daar komt bij dat we niet gezond eten. De groente en fruit is helaas niet meer zo gezond als toen het 20 jaar geleden werd gemaakt. Ook is het aantal burn-outs drastisch toegenomen en vooral onder jongeren.  De jongeren van tegenwoordig hebben het niet altijd makkelijk met elke keer tijdelijke contracten, een overload aan aanbod van kleding, informatie en andere zaken. En ook voor de ouderen komt er een hoop op hun af.  We kunnen niet meer van de bank en de overheid op aan en dat wil zeggen dat we zelf verantwoordelijke keuze’s dienen te maken. Betreft zorg, geld, veiligheid, medicijnen etc.  Mensen worden zich hier gelukkig ook van bewust. De banken gaan verdwijnen, de overheid krijgt een andere rol.  Ik het milieu wordt een belangrijk speerpunt voor de komende jaren.

Ik wil mensen alvast helpen hiermee en mensen rustig hierop voorbereiden. Veel boeken heb ik gelezen en veel onderzocht en de signalen zijn er dat de mens klaar is voor een heel nieuw tijdperk. 

Crypto currency staat ons te wachten en het meeste wordt digitaal.  Ook goud wordt veel gekocht omdat het de waarde behoudt.  

Het nieuwe tijdperk is ook dat de mens BEWUSTER gaat worden. 

Het moet bewuster, duurzamer, we gaan zelf voorzienend worden. Veel geld is gekoppeld aan beursen en ellende en de macht daarvan is ook gekoppeld aan een systeem wat niet meer bij deze tijd past. Zo zijn de 8 rijkste mensen van de wereld even rijk als vier grote continenten van de wereld waaronder: China, India, Brazilie en de USA. Dat klopt natuurlijk niet en dat gaat weer gelijk getrokken worden. We gaan de energieën en spirituele kant meer onderzoeken.

Mijn motto is; Verandering begint bij jezelf! Zoek hem niet bij een ander, jij bent het antwoord hierin!