Boek 1:  De Vierde Dimensie van Hans Peter Roel

Het boek; De vierde dimensie/Toeval bestaat niet, is een boek wat ik iedereen kan aanraden om te lezen daarom vermeld ik hem ook graag op mijn site. In dit boek wordt er over de onzichtbare wereld, energieën, geld en macht gesproken. Alles staat met elkaar in verband. Het heeft me echt mijn ogen geopend. Het is ook een boek wat makkelijk wegleest.

Zo raakt de hoofdrol speler van dit boek al zijn geld kwijt en komt hij in een hele andere wereld terecht. Het is ook een feit dat je alles ook echt kan begrijpen als je het ook echt zelf hebt meegemaakt en dat wordt ook in het boek uitgelegd. De schrijver wil de lezer ook aansporen om de wereld in een ander perspectief te gaan zien. Bewustwording is al gaande op dit moment bij de mens en dit boek zal hier nog meer aan bijdragen. Zelf ben ik van mening dat je bepaalde dingen meerdere keren dient te horen en dat je dan pas echt wakker word. Je zult dingen al wel is vaag gehoord hebben in het dagelijks leven en die nog is benadrukt worden in dit boek. Zo vallen puzzelstukken op z’n plaats voor iedereen.

Nederland is een van de rijkste landen ter wereld. Het draait allemaal om geld. Gaande weg zie je dat het verschil tussen arm en rijk behoorlijk toeneemt. In nederland willen we het liefst iemand als we opzoek gaan naar personeel, iemand van nederlandse afkomst, iemand van 21 jaar maar met ervaring van 30 jaar voor een uurloon van €6,- om een voorbeeld te noemen. Maar hoe eerlijk en reeël is dit? Dit is een goed voorbeeld van dat het allemaal om het geld gaat. Wordt je bewust van je actie’s en kijk is meer naar de mens dan alleen het geld. Er is nog een lange weg te gaan maar gaande weg gaan we wakker worden.  Ik draag graag mijn steentje bij in het dagelijks leven.

Boek 2:  Ontpillen

Heel veel ouderdomsklachten zoals te hoge bloeddruk, pillen voor het hart, maagzuurpillen en ga zo maar door zijn ouderdomsziektes die in bedwang gehouden kunnen worden door een goede levenstijl. Ik zeg altijd maar de Pharmachemie heeft een mooie relatie met alle fabrikanten van Unilever om deze mooie ziektes in stand te houden. Wees bewust met wat je tot je neemt en hoe je een gezonde levenstijl kan creëren. De dokter die heeft baat bij je ongezonde levenstijl, eigenlijk best raar? Iets wat straks allemaal gaat veranderen als we naar een dimensie hoger gaan.

            

Boek 1:  Ben je klaar voor een grote verandering in je leven? Dan ben je klaar voor de Vierde Dimensie.

De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen,  die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.  

Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen.  

Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de Vierde Dimensie op het spoor. 

Over de schrijver Hans Peter Roel(1964): Hij weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie.  Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld.

Boek 2:  Ben jij bereid om gezonder te gaan leven?

De keuze is geheel aan jou kant. Blijf jij de pharma spekken en de grote multinationals. De wereld van de supermarkt en de bekende wegen is zo ingericht dat jij constant naar die suikers snakt. Maar ook de iphones, ipads spelen een grote rol bij dat we zo ‘lui’ worden en minder bewegen. Lees het boek en kom erachter wat jij kan veranderen opweg naar die gezonde lifestyle.