Ik ben Claire, 36 jaar en geboren en getogen in Heemskerk. Al ben ik overal te vinden!:-) 

Mijn wereld is altijd in beweging en ik denk dat dat alleen maar goed is want stilstaan brengt je nergens!;-)

Ik heb de MEAO voor directie secretaresse en HEAO bedrijfskunde gestudeert. En voornamelijk als secretaresse en customer service representive gewerkt, waar ik veel van heb geleerd maar uiteindelijk is mijn echte werkende lerende leven onlangs begonnen.

Daarnaast heb ik ook veel gereisd, dat was en is altijd mijn passie geweest. Ik hou van ontdekken, avontuur en verschillende culturen, we kunnen tenslotte niet zonder elkaar.

Een jaar geleden was ik zo klaar met een zoveelste mislukking op werkgebied.Ik dacht ik moet kennelijk niet voor een baas werken. Ik was ook klaar met mislukte afdelingen die omver werden geholpen door “managers” of directie leden, maar ook met de roddel en achterklap en de werkomstandigheden.

Ik wilde iets doen vanuit m’n hart. Ik zou er vanzelf wel achterkomen wat dan. Ik ben mezelf gewoon gaan overgeven en gaan volgen. Teleurstellingen en stress heb ik gehad zeker. Maar uiteindelijk de aanhouder wint. Investeringen heb ik moeten doen. Alle riedeltjes heb ik moeten doorlopen. Mijn enige blokkade in mijn leven was eigenlijk nog werk. En die blokkade heb ik doorbroken. Want ik wilde simpelweg alleen nog doen wat ik leuk vind & in vrijheid en meer op de mens gericht. Ik heb de rollen omgedraaid, ik werk niet om geld te moeten verdienen maar omdat ik het leuk vind. Daar zit een wereld van verschil tussen. Ik doe nu anders mijn werk.

Ik ben mij gaan richten op het geven van Acces Bars, massage en de nieuwe economie. 

Waar kunt u The happy living company vinden?

Berg en Bos

Sterrenlaan 14c

7314 KJ  Apeldoorn

06-52408151