Ik ben Claire, 38 jaar en geboren en getogen in Heemskerk. Maar overal te vinden en nu woon en werkzaam in Apeldoorn.

Mijn wereld is altijd in beweging en ik denk dat dat alleen maar goed is want stilstaan brengt je nergens.

Ik heb de MEAO voor directie secretaresse en HEAO bedrijfskunde gestudeert. En voornamelijk als secretaresse en customer service representive gewerkt, waar ik veel van heb geleerd maar uiteindelijk is mijn echte werkende lerende leven onlangs begonnen.

Daarnaast heb ik ook veel gereisd, dat was en is altijd mijn passie geweest. Ik hou van ontdekken, avontuur en verschillende culturen, we kunnen tenslotte niet zonder elkaar.

Twee jaar geleden was ik zo klaar met een zoveelste mislukking op werkgebied.Ik dacht ik moet kennelijk niet voor een baas werken. Ik was ook klaar met mislukte afdelingen die omver werden geholpen door “managers” of directie leden, maar ook met de roddel en achterklap en de werkomstandigheden.

Ik wilde iets doen vanuit m’n hart en meer met de mens bezig zijn. Ik ben diverse trainingen en cursussen gaan volgen op massage, Access bars en healing gebied. Het is hardwerken als ondernemer maar het houdt me in beweging. Mijn enige blokkade in mijn leven was eigenlijk nog werk. En die blokkade heb ik doorbroken. Want ik wilde simpelweg alleen nog doen wat ik leuk vind & in vrijheid en meer op de mens gericht. Ik heb de rollen omgedraaid, ik werk niet om geld te moeten verdienen maar omdat ik het leuk vind. Daar zit een wereld van verschil tussen. Ik doe nu anders mijn werk.

Ik ben mij gaan richten op het geven van Acces Bars, massage, healings en lifestyle advies. 

Waar kunt u The happy living company vinden?

Sprengenbos

Sterrenlaan 14c

7314 KJ  Apeldoorn

06-52408151